Kirjoittajat

KPMG:n asiantuntijat kirjoittavat blogissa säännöllisesti liikkeenjohdon, talouden ja verotuksen päivän polttavista teemoista.

antti_eerola_100x100

Antti Eerola

Partner Antti Eerola vastaa People Services palveluvalikomastamme. Komennusten hallinta, kansainvälinen verotus ja ulkomaille etabloitumiset ovat Antin ydinosaamista.

Ari Englblom

Ari Engblom

Partner Ari Engblom on veroasiantuntija, joka johtaa KPMG:llä Lakipalvelut-tiimiämme.

Taija Kaivola

Taija Kaivola

Director Taija Kaivola on viettänyt useita vuosia Venäjällä taloushallinnon parissa ja on hurahtanut venäläiseen verotukseen. Hän vastaa KPMG:n Russian Deskin toiminnasta.

Mika Laaksonen

Mika Laaksonen

KPMG:n tietoturvapalveluista vastaava Partner Mika Laaksonen tarkastaa ja kehittää asiakkaiden tietoturvaa jo toisella vuosituhannella.

Kim Lehto

Kim Lehto

Director Kim Lehto toimii KPMG:n neuvontapalveluiden strategiayksikön johtajana ja vastaa myös teollisuus-toimialaryhmän toiminnasta.

Christian Liljeström

Christian Liljeström

Partner Christian Liljeström vastaa KPMG:n neuvontapalveluista
Suomessa.

Kalle Nurminen

Kalle Nurminen

Partner Kalle Nurminen vastaa Transaction Services palveluvalikoimastamme. Hän on toiminut KPMG:n palveluksessa vuodesta 2006, johon hän siirtyi CFO:n tehtävistä.

tomas-otterstrom-100x100

Tomas Otterström

Partner Tomas Otterström vastaa KPMG:n vastuullisen sijoittamisen, ilmasto- ja yritysvastuun palveluista.

eric_sandelin_100x100

Eric Sandelin

Tax Partner Eric Sandelinilla on 15 vuoden kokemus KPMG:llä yritysten siirtohinnoittelusta ja kansainvälisestä verotuksesta.

Timo Torkkel

Timo Torkkel

Senior Tax Partner Timo Torkkel vastaa KPMG:n veropalveluista Suomessa.

Vieraskynät

Vierailevat kirjoittajat paneutuvat kirjoituksissaan yksittäisiin teemoihin.

Kristian Backman

Tietoturvan ja kokonaisarkkitehtuurin asiantuntija, jolla on yli 10 vuoden ICT kokemus tietoturvallisuuteen liittyen sekä asiakkaana että toimittajana..

Petri Kettunen

Partner Petri Kettusella  on 20 vuoden kokemus teollisuus- ja rahoitustoimialalla toimivien yritysten tilintarkastuksesta. Lisäksi hän vastaa KPMG:llä teollisuustoimialasta.

Olli Knuuti

Hallinnollisen tietoturvan ja liiketoiminnan jatkuvuuden asiantuntija.

Sirpa Korkatti

Sirpa Korkatti on työskennellyt asiantuntijana KPMG:n Sports Advisoryssä vuoden alusta lähtien. Sitä ennen hänelle on kertynyt monipuolista kokemusta eri urheilujärjestöistä niin työntekijänä kuin luottamusjohtajana.

Jukka Lauhia

Director Jukka Lauhia liittyi KPMG:n vahvuuteen Trusteq-yrityskaupan kautta alkuvuodesta 2015. Hän on rakentanut digitaalisen identiteetin ratkaisuja pohjoismaisille asiakkaille lähes 20 vuoden ajan. Trusteq on osa KPMG Advisory -palvelualuetta.

Antti Leppänen

Partner Antti Leppänen toimii KPMG:n vero-ja lakipalvelujen veroriitojen ratkaisuryhmässä. Verotuksen parissa hän on työskennellyt parikymmentä vuotta, joista kahdeksan viimeistä KPMG:llä ja tätä ennen yritysmaailmassa.

Jyrki Louhi

Jyrki Louhi on työskennellyt KPMG:llä elokuusta 2015 lähtien. Hän toimii asiantuntijana niin Sports Advisoryssa kuin tilintarkastuksen ja verotuksen yksiköissä.

Louhi on entinen jääkiekkoilija, joka pelasi ammatikseen 15 vuotta sekä Suomen että Ruotsin pääsarjoissa. Uran jälkeen ja vapaa-ajallaan Jyrki on toiminut aktiivisesti niin jääkiekon kuin moottoriurheilunkin parissa.

Tommi Perasto

Tommi Perasto toimii KPMG:ssä ohjelmisto-omaisuuden hallinnoinnin asiantuntijana.

Risto Rausti

Risto Rausti on työskennellyt useita vuosia taloushallinnon tehtävissä Venäjällä ja toimii nykyisin KPMG:n asiantuntijana Venäjän liiketoiminta-alueella.

Jouni Sivunen

Jouni Sivunen vastaa KPMG:n perhe- ja kasvuyrityspalveluista Uudellamaalla ja työskentelee samalla vero- ja lakiasiantuntijana.

Minna Tuominen-Thuesen

Partner Minna Tuominen-Thuesen vastaa KPMG:n hyvinvointipalveluista sekä liikunnan ja urheilun toimialasta. Minnalla on parinkymmenen vuoden kokemus talouden, johtamisen, arvioinnin ja kehittämisen hankkeista.

Johanna Uusitalo

Johanna Uusitalo toimii KPMG:llä työoikeuden asiantuntijana. Yhteistoimintamenettelyt ja työsuhderiidat ovat Johannan ydinosaamisalueita.

Harri Wihuri

Advisory Partner Harri Wihuri vastaa KPMG:n liikkeenjohdon konsultoinnin palveluista.

Blogissa esittämämme asiat eivät välttämättä edusta KPMG:n näkemystä, eivätkä ole neuvoja asiakkaillemme. Lisätietoja KPMG:n palveluista löydät verkkosivuiltamme www.kpmg.fi.